مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
۰ نفر

دلمه برگ مو یکی از سنتی‌ترین غذاهای ارمنستان است که اصولا در شب ژانویه و میهمانی‌های رسمی سرو می‌شود. در بیشتر اوقات همراه با دلمه، سبزی‌پلو با ماهی شیر یا قزل‌آلا هم سرو می‌شود.

دلمه ارمنی

همشهری آنلاین:  طرز پخت دلمه ارمنی به دلمه ایرانی شباهت‌های زیادی دارد. بیشتر تفاوت‌هایش در انتخاب سبزی دلمه است. در ارمنستان طعم تره، جعفری، شوید، پیازچه، گشنیز، ترخون و مرزه حتما باید محسوس باشد. همچنین در اکثر اوقات از لپه استفاده نمی‌شود و این در صورتی است که ایرانی‌ها اصولا از لپه استفاده می‌کنند.

-  برای پخت این دلمه گوشت چرخ کرده را همراه با سبزی‌های خرد شده، برنج خام، رب گوجه‌فرنگی، نمک و همچنین ادویه‌جات مخلوط می‌کنیم. سپس پیاز رنده شده را به مواد اضافه کرده و داخل برگ مو می‌پیچیم. دلمه‌های آماده شده را در قابلمه گذاشته روی آن آب ریخته و بشقابی چینی را روی دلمه‌ها می‌گذاریم تا دلمه‌ها وا نروند. یادتان باشد این غذا با شعله کم پخته می‌شود.

- پس از پخت دلمه‌ها آنها را در ظرف تزیین می‌کنیم و سر میز می‌آوریم. توجه داشته باشید ارمنی‌ها روی تزیین غذا بسیار حساس هستند. اگر مهمان ارمنی دارید بیشترین تلاشتان را برای تزیین غذا و میز کنید.

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده  
یک کیلوگرم  برگ مو  
۵۰۰ گرم سبزی دلمه  
یک فنجان برنج  
۳ ق  غ روغن   
۲ ق غ رب گوجه‌فرنگی
یک عدد پیاز(رنده شده)  
یک ادویه‌جات  به میزان لازم
نمک  به میزان لازم

کد خبر 762158
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha